Sider

lørdag den 8. november 2014

Gulerodskage - dejlig blød og svampet

Denne kage fik jeg første gang i kantinen på min arbejdsplads. Den er dejlig blød og svampet, og super nem at lave!
Blød og svampet gulerodskage

Du skal bruge:

300 gr. farin
2 dl. olie
4 æg
275 gr. mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
375 gr. revet gulerod
1 tsk. vanillesukker

Glasur:

200 gr. flødeost
1 dl. flormelis
2 tsk. citron

Farin og olie blandes og æggene røres i, ét af gangen. Bland mel, bagpulver, salt, natron, kanel og vanillesukker, og sigt det i dejen. Put gulerødder i og hæld dejen i en smurt bradepande. Jeg har indimellem brug den nemme løsning, og købt gulerødderne færdigrevet, i vores lokale Rema har de dem i 400 gr. poser, det kan dejen sagtens bære.

Bages i en smurt bradepande, ca. 50 min. ved 175 grader.

Glasuren blandes og smøres ud over kagen, når den er helt kold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar