Blød og svampet gulerodskage |
Du skal bruge:
300 gr. farin
2 dl. olie
4 æg
275 gr. mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
375 gr. revet gulerod
1 tsk. vanillesukker
Glasur:
200 gr. flødeost
1 dl. flormelis
2 tsk. citron
Farin og olie blandes og æggene røres i, ét af gangen. Bland mel, bagpulver, salt, natron, kanel og vanillesukker, og sigt det i dejen. Put gulerødder i og hæld dejen i en smurt bradepande. Jeg har indimellem brug den nemme løsning, og købt gulerødderne færdigrevet, i vores lokale Rema har de dem i 400 gr. poser, det kan dejen sagtens bære.
Bages i en smurt bradepande, ca. 50 min. ved 175 grader.
Glasuren blandes og smøres ud over kagen, når den er helt kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar