Sider

lørdag den 8. november 2014

Knækbrød

Knækbrød med chili
Disse knækbrød smager bare skønt! De er nemme at lave, hurtige og uden mange remedier! Du kan desuden sætte dit eget præg på dem - det passer mig selvfølgelig rigtig godt, jeg er så dårlig til at følge en opskrift!

Du skal bruge:

1 dl havregryn
1 del sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
Knækbrød
3½ dl mel
1 tsk. bagepulver
2 dl vand
1 dl olie

De tørre ingredienser blandes først, derefter olie og vand. Dejen deles i to, og rulles ud mellem to stykker bagepapir - der er nok til to bageplader.

Jeg skærer dem med et pizzahjul, dejen er lidt klistret, så man kan ikke skære stykkerne helt ud, men markér kanterne, så kan de knækkes fra hinanden, når de er kolde.

Knækbrødene spises mest som snack hjemme hos os, og bliver drysset med forskellige ingredienser inden de kommer i ovnen - birkes, sesam, grov salt eller chilipulver, det er smag og behag.

Bages i 20 - 30 min. ved 170 grader varmluft.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar