Sider

onsdag den 24. september 2014

Chokoladekage - med overraskelser!



Denne chokoladekage er oprindelig en meget ordinær chokoladekage. -Ikke at det gør noget, men vi har altså piftet den lidt op...

Den er hurtig og nem at lave, og så kan man jo selv vurdere, om der er tid og lyst til at være kreativ i serveringen. I dag blev den serveret som den kom ud af ovnen, uden fyld på toppen. Det gav smil på læberne alligevel, det behøver ikke altid ligne et konditor-værk :-)

Du skal bruge:

Ordinær (stadig rigtig dejlig!) chokoladekage:
150 gr. cacao
500 gr. mel
500 gr. sukker
6 tsk. bagepulver
6 tsk. vanillesukker
200 gr. smeltet margarine
½ l mælk
6 æg

Her piftet op med:

100 gr. kokosmel
100 gr. groft hakkede mandler
50 gr. chokoladestykker (Carletti chokoladeknapper)
1 æg

Det hele blev blandet, og rørt godt sammen i vores køkkenmaskine - uden spekulationer om, hvilken rækkefølge, der var bedst!

Kagen fylder en hel bradepande og skal bage ca. 30 min. ved 175 grader (ikke varmluft)

Den blev rigtig dejlig svampet, og er selv i dag, 24 timer efter den kom ud af ovnen. Selv Line, som er den største kritiker, roste den :-)

Næste gang tror jeg, at jeg vil putte mere kokosmel og flere mandler i, og måske flere chokoladeknapper - det tror jeg vil gøre den endnu bedre. -Men skøn er den, som den er her :-)

Skrevet af Lone





Ingen kommentarer:

Send en kommentar