Sider

lørdag den 23. marts 2013

Frugtlagkage

Denne her lagkage er rigtig god, og jeg laver den hver gang,
der er fødselsdag i familien
De friske frugter og den søde flødeskum gør den så lækker,
at man ikke kan stoppe med at spise af den ;-)
Jeg vil helt klart anbefale den!

Ingredienser:

1 pk. lyse lagkagebunde
Hindbærmarmelade
1/4 pose Dr. Oetker kagecreme
1/2 liter fløde
1/2-1 pose makroner
1 banan
2 kiwier
Ca. 200 g jordbær

Sådan gør du:

Lav kagecremen, som vist på pakken. Skær bananen og kiwierne i skiver. Pisk fløden og del den i 2. Knus makronerne (lad dem blive i posen og træk en frysepose udover pakken og slå på dem med hånden) og bland dem med halvdelen af flødeskummet.
På den 1. bund skal al kagecremen smøres ud og bananskiverne skal lægges på. Tag halvdelen af blandningen med flødeskummet og makronerne og smør ovenpå. Læg nummer 2 bund ovenpå og smør en passende mængde marmelade på. Læg kiwiskiverne på og smør det sidste af blandningen med flødeskum og makroner på.
Læg den sidste kagebund på og smør flødeskummet foroven og på siden. Vask jordbærerne og skær stilken af. Fordel jordbærerne som du har lyst foroven og lagkagen er klar.

Tips:

Lav lagkagen dagen før, for at få en bedre smag, og marmeladen kan trænge ned i bunden (men vent med flødeskummet og jordbærerne til serveringen).
Brug evt. en sprøjtepose til flødeskummet på siden , så lagkagen ser mere dekorativ ud.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar