Sider

fredag den 29. marts 2013

Blåbærmuffins

De her blåbærmuffins er rigtig gode! Den søde kage og de syrlige blåbær er en rigtig god blanding, og kagerne er meget luftige :-)

Ingredienser:

200 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
1 dl flydende magarine
2 tsk bagepulver
1½ dl kærnemælk
150 g friske blåbær (man kan også bruge optøede frosne blåbær)

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt 1 spsk mel og hæld den flydende magarine i og rør rundt. Si resten af melet og bagepulveret i (så der ikke kommer klumper i dejen) samt kærnemælk og blåbærerne, og rør rundt med en grydeske. Fordel dejen i formene (fyld dem halv op) og bag dem nederst i ovnen i ca 25 minutter ved 180 grader. Kagerne er færdige når de er lysebrune. Lad dem køle af og si så flormelis over.

Tips:

Brug 2 papirsforme pr muffin så undgår du, at de flyder for meget ud (tag den yderste form af inden serveringen og brug dem næste gang)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar