Sider

søndag den 31. marts 2013

Brownie

Brownien her er super lækker - hvis man kan lide nødder!
Den er saftig og kompakt, som en brownie skal være, og den har en sprød overflade :-)

Ingredienser:

200 g flydende margarine
150 g mørk chokolade - 50%
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
200 g hasselnødder

Sådan gør du:

Smelt chokoladen i vandbad og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og luftig. Finhak hasselnødderne og bland det med mel og kakao. Vend æggeblandingen i melblandingen. Hæld smøret over i den afkølede chokolade og rør rundt. Vend chokoladeblandingen i den anden blanding. Smør en 20 x 30 bradepande og hæld kagedejen over i. Bag kagen midt i ovnen i 30 minutter ved 175 grader.




 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar